KOUDE ACQUISITIE

DIENST

Verbinding maken door persoonlijke contact
Opbouwen van een klantrelatie
gekwalificeerde saesleads ontvangen

Ontlasten van je volledige salesteam

opvolging sales leas

KOUDE ACQUISITIE IN EEN ZAKELIJKE MARKT

Koude acquisitie is nog steeds een effectieve manier van leadgeneratie, zeker in de zakelijke markt. Eigen medewerkers zijn echter vaak huiverig om de telefoon te pakken voor koude acquisitie, ook wel telemarketing of cold calling genoemd. Grotere callcenters of ‘belbureaus’ komen vaak onpersoonlijk over of weten niet de juiste snaar te raken bij de klant. Bij de Leadopvolgers doen we het anders. Wij verdiepen ons in jouw bedrijf en wij bellen ook namens jouw bedrijf. Zo weet de potentiële klant aan de andere kant van de telefoon niet dat jij een extern salesteam hebt ingeschakeld, maar kun je toch de deal binnenhalen waar je al zo lang op had gehoopt.

ECHT VERBINDING MAKEN 

De Leadopvolgers is een team van salesspecialisten dat koude acquisitie voor je uitvoert. Zie ons als een verlengstuk van jouw salesteam. Wij leggen het eerste contact met bedrijven waarmee jij graag zaken wilt doen. Tijdens de gesprekken vragen we goed door naar de behoeftes van de lead, niet op een opdringerige, maar juist op een geïnteresseerde wijze. Onze salesmedewerkers bouwen verkoopgesprekken op, luisteren goed en weten precies hoe ze een verkoopgesprek moeten opbouwen. Wij doen het voortraject, waarna jij de deal sluit. Door goede samenwerking weet jij precies welke lead een prospect is geworden en wie van de koude lijst naar de warme lijst is gegaan. Als een klant klaar is om een deal te sluiten, stellen wij jou hiervan direct op de hoogte en kun je de klus klaren.
Team koude acquisitie

HET CONTACT OPWARMEN

Soms is een fysieke afspraak al binnen één salesgesprek gerealiseerd, bij een complexer vraagstuk zijn daar meestal meer contactmomenten voor nodig. Wij warmen het contact op, totdat de lead gekwalificeerd is voor sales. Wij houden alles bij in jouw CRM-systeem, zo weet je precies wat de stand van zaken is.

Het grote voordeel van een extern salesteam is dat jouw salesteam alle focus kan houden op bestaande prospects en klanten. Jij kan jouw aandacht eerlijk verdelen over je huidige klanten, zodat zij niets te kort komen. Door je koude acquisitie uit te besteden aan de Leadopvolgers staan je huidige klanten nooit in de kou.

BOEK EEN VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK

Wil je even sparren over de leadopvolging en/of klantenservice bij jouw bedrijf? Boek een gratisadviesgesprek in onze agenda en brand los! Wij staan altijd klaar voor jou en jouw (potentiële) klanten.