LEADOPVOLGING

DIENST

Consistente leadopvolging

Meer business uit je leads

Wij zorgen voor jouw gekwalificeerde salesleads
Jouw verkopers focussen op deals sluiten

leadopvolger of verkoper?

Zit jij ook te springen om goede verkopers? Bij een overbelast salesteam blijven nieuwe inkomende leads als eerste liggen. Ze worden niet goed opgevolgd, waardoor je kansen op nieuwe klanten en omzet laat liggen. Terwijl je ook na vandaag nieuwe verkoopkansen nodig hebt waarmee jouw verkopers aan de slag kunnen. Laat ons daarom deuren openen bij potentiële klanten. En laat jouw verkopers doen waar zij goed in zijn: verkopen! 

De Leadopvolgers fungeren als een verlengde van jouw huidige salesteam. Wij bellen kwalitatieve koude leads, warme leads en prospects op uit naam van jouw bedrijf. De persoon aan de andere kant weet dus niet dat hij met De Leadopvolgers te maken heeft, alleen jij en jouw salesteam weten dat. Leadopvolging uitbesteden is echt niet iets waar je je als werkgever voor hoeft te schamen. Soms is het nu eenmaal zo dat het huidige team te druk is om leadopvolging uit te voeren. Een beetje hulp van een externe partij is dan altijd welkom als je het ons vraagt. 

teamfoto leadopvolging en koude acquisitie

VERBINDEN MET POTENTIELE KLANTEN?

We zetten ons voor de volle 100% in voor acquisitie en consistente leadopvolging. Je krijgt meer business uit je leads omdat we precies weten hoe wij een verkoopgesprek moeten opbouwen, welke gesprekstechnieken we kunnen inzetten en hoe we een klik kunnen maken met jouw potentiële klant. Wij werken doel- en resultaatgericht, zonder gladde verkooppraatjes of opdringerig te zijn. Neem nu contact op!

VERRIJK JE CRM-SYSTEEM

Door actief met leadopvolging bezig te zijn, verrijk je je database van potentiële klanten. Als een lead op dit moment niet wil doorpakken, kan dit een verkoopkans zijn voor de toekomst. Zo groeit in je CRM-systeem je bestand aan nieuwe relaties, waarbij je inzicht hebt in de specifieke situatie van de relatie, zijn decision making unit (DMU) en de juiste contactgegevens. Het ideale vertrekpunt voor je marketingacties en toekomstige verkoopactiviteiten!

Bij De Leadopvolgers werken wij CRM-systeem onafhankelijk. Wij zijn bekend met diverse systemen en dus naar alle waarschijnlijkheid ook die van jou. Wij werken vanuit jouw CRM systeem. Is deze naar onze mening niet goed genoeg ingericht, dan is onze eerste stap voordat we starten met leadopvolging, om het CRM-systeem correct in te richten en het salesteam hiervan op de hoogte te brengen. Het komt namelijk geregeld voor dat collega’s van elkaar niet weten welke structuur iedereen hanteert. Wanneer je wil dat je salesteam op gelijke hoogte komt met elkaar, is een juist ingevuld CRM-systeem de basis. 

FOCUS VOOR JOUW SALESTEAM

Wij doen dus het voortraject, namelijk het nabellen van leads die via diverse kanalen binnenkomen, oftewel leadopvolging. Jullie sluiten vervolgens de deal. Terwijl wij zorgdragen voor de leadopvolging, kunnen jouw medewerkers zich blijven focussen op waar zij goed in zijn. Een win-win situatie dus. Ben je op zoek naar meer? Wij bieden ook koude acquisitie aan. Hierin bekijken wij welke potentiële klanten jouw website hebben bezocht en die gaan wij dan voor de eerste keer, namens jouw bedrijf, benaderen.

GEDREVEN SALESPRFFESSIONALS

Het team van De Leadopvolgers bestaat uit echte salesprofessionals, met een gevarieerde mix aan leeftijden en ervaringen. We maken verkoopafspraken voor de meest uiteenlopende zakelijke producten en diensten. Van eenvoudige diensten tot en met complexe oplossingen met een lange doorlooptijd. Onze adrenaline gaat stromen als wij van een koude lead een enthousiaste prospect kunnen maken. 

Wil jij jouw leadopvolging en leadgeneratie uitbesteden? Dan ben je bij De Leadopvolgers aan het juiste adres. Wij zorgen voor meer gekwalificeerde salesleads waardoor jouw verkopers zich beter kunnen focussen op deals sluiten. Vergeet niet dat consistente leadopvolging veel tijd en aandacht vraagt van jouw verkopers. Wil je liever dat zij hun tijd besteden aan deals sluiten en aan je huidige klanten? Overweeg dan eens een kennismakingsgesprek met ons en wie weet zorgen wij er samen voor dat jouw doelstellingen worden behaald aan het einde van elke maand.