INBOUND TELEFONIE

DIENST

Maximaliseer Verkoopkansen
Verbinding maken door persoonlijke contact
Gedetailleerde Rapportage

Op Maat Gemaakte Oplossingen 

Altijd bereikbaar zijn voor potentiële klanten, schiet er in de praktijk nog wel eens bij in. Dit kan leiden tot gemiste kansen of een slechte reputatie. Waarom zou je inbound sales niet uitbesteden? De Leadopvolgers zijn gespecialiseerd in acquisitie en leadopvolging en helpen je graag om geen enkel telefoontje onbeantwoord te laten en jouw salesresultaten te maximaliseren!
Team Leadopvolging

Wat is inbound telefonie?

Inbound sales is meer dan alleen het beantwoorden van binnenkomende gesprekken. Het is een kans om waardevolle interacties aan te gaan met potentiële klanten, bestaande klanten te behouden en je bedrijf te laten groeien. Bij De Leadopvolgers zien we inbound sales als een essentieel onderdeel van acquisitie.

Onze unieke benadering

Wat ons onderscheidt van een telemarketingbureau is onze persoonlijke benadering tijdens het acquireren. We gaan verder dan alleen het beantwoorden van de telefoon; we luisteren actief mee en denken proactief mee over hoe we zelfs bij inkomende gesprekken nieuwe kansen kunnen benutten. Onze getrainde salesprofessionals zijn experts in het herkennen van verkoopmogelijkheden, het stellen van de juiste vragen en het sturen van het gesprek naar een positief resultaat.

Hoe werkt het?

Ons team is als het ware jouw externe salesafdeling. Wanneer een potentiële klant (terug)belt voor meer informatie over jouw diensten en-of producten, staan wij paraat om binnenkomende calls vriendelijk en efficiënt af te handelen. We bieden een professionele service, waarbij we een positieve eerste indruk van jouw bedrijf afgeven, het maximale aantal kwalitatieve leads genereren en sturen naar salesafspraken voor jouw accountmanagers.
Bij elk gesprek zoeken we naar mogelijkheden om de relatie met de beller te verdiepen en nieuwe verkoopkansen te identificeren. Of het nu gaat om het verstrekken van informatie, het plannen van een afspraak of het direct afsluiten van een deal; we staan klaar om te helpen. Daarnaast houden we gedetailleerde rapporten bij van alle inbound gesprekken, inclusief de resultaten en eventuele follow-up acties. Deze gegevens stellen ons in staat om de prestaties te analyseren en onze verkoopstrategie continu te verbeteren.

Waarom kiezen voor De Leadopvolgers?

We zijn niet alleen gericht op het genereren van nieuwe leads en omzet, maar ook op het bieden van de beste klantenservice. Ons team is elke dag weer enthousiast, vriendelijk en gedreven en laat geen enkele verkoopkans onbenut. Ieder bedrijf waar wij voor werken is uniek en daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij de specifieke behoeften van jouw bedrijf.

BOEK EEN VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK

Wil je even sparren over de leadopvolging en/of Inbound sales bij jouw bedrijf? Boek een gratisadviesgesprek in onze agenda en brand los! Wij staan altijd klaar voor jou en jouw (potentiële) klanten.