OVER ONS

DE LEADOPVOLGERS

WAAROM DE LEADOPVOLGERS?

Ontwikkel je klantenbestand
Verlengstuk van je salesteam

Consistente leadopvolging

OVER DE LEADOPVOLGERS

De Leadopvolgers heeft slechts één doel: meer business binnenhalen voor jouw bedrijf. Met een bijzonder team van acquisiteurs verzorgen we leadopvolging, klantenservice en telefonische acquisitie. Zodat jouw salesteam aan de slag kan met gekwalificeerde verkoopkansen en nieuwe opdrachten kan binnenhalen. De Leadopvolgers is gestart door Saskia Dors. Zij is al zo’n 30 jaar actief op gebied van verkoop, accountmanagement en leadopvolging.

LAAT GEEN OMZET LIGGEN

Goede leadopvolging kost nu eenmaal tijd en aandacht. Doe je dat niet, dan loop je omzet mis. Als commerciële man/vrouw weet je dat als geen ander. Maar tegelijk wordt jouw salesteam geleefd door de waan van de dag. Bij drukte blijft koude acquisitie als eerste liggen. Maar ook marketingleads die je met veel geld, pijn en moeite hebt binnengehaald, blijven onaangeroerd in de mailbox staan. Je team mist simpelweg de aandacht om dagelijks leads om te zetten naar verkoopkansen. Met als pijnlijk ‘resultaat’ dat je omzet laat liggen…

ONTWIKKEL WAARDEVOLLE KLANTRELATIES

Zie De Leadopvolgers als een verlengstuk van jouw salesteam. Een op en top gemotiveerde verkoopbinnendienst die je inzet als dat nodig is. Met ons gemengde team van ervaren en jonge, frisse verkopers haal je echte sales-specialisten in huis. Onze mensen zijn altijd hoogopgeleid en voeren gesprekken met gemeende interesse, enthousiasme en rust. Stevige persoonlijkheden die volgens een intuïtieve, eigen stijl met klanten omgaan. Doordat je klanten zich gehoord en gezien voelen, ontstaat echte verbinding en een grotere kans op een waardevolle klantrelatie.

LEADOPVOLGING IN NEDERLAND EN SPANJE

Acquisitie en leadopvolging organiseren we vanuit Nederland en Spanje. Zowel in Enschede als Alicante hebben wij een kantoor. In Spanje hebben we een internationaal team samengesteld om tegemoet te komen aan de groeiende vraag van internationale klanten die hun salesactiviteiten willen uitbreiden naar andere landen. Dit doen we onder de naam ‘LeadMasters International’. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om op beide locaties salestrainingen te volgen én te werken tussen De Leadopvolgers.

SALES

Al jarenlang helpen we bedrijven bij het opvolgen van leads, dus aanvragen van potentiële klanten. Denk bijvoorbeeld aan het nabellen van brochure-downloads, webinar-registraties of whitepaper-aanvragen. Ook verzorgen we telefonische acquisitie voor bedrijven, dus ‘cold calling’. Hierbij bellen we een reeks van bedrijven waarmee jij graag zaken wil doen.

SNEL SCHAKELEN

Met ons kan je snel schakelen. Dus direct inspelen op veranderende situaties, nieuwe kansen of wensen aan nieuwe salesleads. Zo kan jouw salesteam doen waar het goed in is: het omzetten van gekwalificeerde salesleads naar opdrachten en dus extra omzet!

RESULTAAT VOOR DE LANGE TERMIJN

Het liefst gaan we met onze opdrachtgevers een relatie aan voor langere tijd. We zijn flexibel, persoonlijk en denken met je mee. We zien succes als iets wat je samen bereikt. Wij investeren in de relatie, zodat we de unieke kracht van jouw bedrijf leren kennen en deze zo goed mogelijk kunnen overbrengen op jouw potentiële klanten.

OOK JE ACQUISITIE UITBESTEDEN?

Besteed je telefonische acquisitie dus uit aan De Leadopvolgers. Ook in deze tijd levert telefonische acquisitie nog steeds de meeste resultaten op. Door te bellen met potentiële klanten bouwen we aan jouw relaties die tot verkoopafspraken met je accountmanagers leiden. Wij helpen je graag, neem nu contact op!