Koude Acquisitie

dienst

Effectief Nieuwe leads genereren

Koude acquisitie in een zakelijke markt

Koude acquisitie is nog steeds een effectieve manier van leadgeneratie, zeker in de zakelijke markt. Eigen medewerkers zijn echter vaak huiverig om de telefoon te pakken voor koude acquisitie, ook wel telemarketing of cold calling genoemd. Grotere callcenters of ‘belbureaus’ komen vaak onpersoonlijk over of weten niet de juiste snaar te raken bij de klant. 

verlengstuk van jouw salesteam

Echte verbinding maken

Daarom is er De Leadopvolgers. Een team van gedreven salesspecialisten dat jou de koude acquisitie graag uit handen neemt. Zie ons als het verlengstuk van jouw salesteam. Wij leggen het eerste contact met bedrijven waarmee jij graag zaken wil doen. Tijdens de gesprekken vragen we goed door naar de behoeftes van de lead. Niet op een opdringerige, maar juist op een geïnteresseerde wijze. Onze acquisiteurs weten precies hoe ze een verkoopgesprek moeten opbouwen en kunnen goed luisteren. Dit zijn essentiële competenties om verbinding te maken.

jij houdt focus op deals sluiten

Het contact opwarmen

Soms is een fysieke afspraak al binnen één salesgesprek gerealiseerd, bij een complexer vraagstuk zijn daar meestal meer contactmomenten voor nodig. Wij warmen het contact op, totdat de lead gekwalificeerd is voor sales. Het grote voordeel van een externe acquisiteur is dat jouw salesteam alle focus kan houden op bestaande prospects en klanten. 

tools

Websitebezoekers opvolgen

Indien gewenst maken we gebruik van tools die bedrijven kunnen herkennen die je website bezoeken, zoals SalesFeed. Op basis van de informatie uit dit soort tools benaderen wij proactief potentiële klanten. Neem daarom nu contact op! 

MEERWAARDE

Waarom koude acquisitie uitbesteden?

in contact
komen met jouw doelgroep

verbinding maken door persoonlijke contact

opbouwen van
een klantrelatie

gekwalificeerde salesleads ontvangen

+

ontlasten van je salesteam

NEEM CONTACT OP