Koude Acquisitie

dienst

Effectief Nieuwe leads genereren

Koude acquisitie in een zakelijke markt

Koude acquisitie is nog steeds een effectieve manier van leadgeneratie, zeker in de zakelijke markt. Eigen medewerkers zijn echter vaak huiverig om de telefoon te pakken voor koude acquisitie, ook wel telemarketing of cold calling genoemd. Grotere callcenters of ‘belbureaus’ komen vaak onpersoonlijk over of weten niet de juiste snaar te raken bij de klant. Bij de Leadopvolgers doen we het anders. Wij verdiepen ons in jouw bedrijf en wij bellen ook namens jouw bedrijf. Zo weet de potentiële klant aan de andere kant van de telefoon niet dat jij een extern salesteam hebt ingeschakeld, maar kun je toch de deal binnenhalen waar je al zo lang op had gehoopt.

verlengstuk van jouw salesteam

Echt verbinding maken

Daarom is er De Leadopvolgers. Een team van gedreven salesspecialisten dat jou de koude acquisitie graag uit handen neemt. Zie ons als het verlengstuk van jouw salesteam. Wij leggen het eerste contact met bedrijven waarmee jij graag zaken wil doen. Tijdens de gesprekken vragen we goed door naar de behoeftes van de lead. Niet op een opdringerige, maar juist op een geïnteresseerde wijze. Onze salesmedewerkers en salesdevelopers weten precies hoe ze een verkoopgesprek moeten opbouwen en kunnen goed luisteren. Dit zijn essentiële competenties om verbinding te maken. Wij doen het voortraject en jij sluit uiteindelijk de deal. Door goed met elkaar samen te werken en te overleggen weet jij precies welke lead een prospect is geworden en wie van de koude lijst naar de warme lijst is gegaan. Is het moment daar gekomen dat de potentiële klant een deal wil sluiten? Dan stellen wij jou hiervan direct op te hoogte en kan je de klus klaren. Een win-win situatie. Dit valt echter meer onder leadopvolging dan koude acquisitie. Heb je al een lijst met potentiële namen, maar geen tijd om hier naar toe te bellen? Dan ben je bij De Leadopvolgers aan het juiste adres.

jij houdt focus op deals sluiten

Het contact opwarmen

Soms is een fysieke afspraak al binnen één salesgesprek gerealiseerd, bij een complexer vraagstuk zijn daar meestal meer contactmomenten voor nodig. Wij warmen het contact op, totdat de lead gekwalificeerd is voor sales. Wij houden alles bij in jouw CRM-systeem, zo weet je precies wat de stand van zaken is.

Het grote voordeel van een extern salesteam is dat jouw salesteam alle focus kan houden op bestaande prospects en klanten. Jij kan jouw aandacht eerlijk verdelen over je huidige klanten, zodat zij niets te kort komen. Door je koude acquisitie uit te besteden aan de Leadopvolgers staan je huidige klanten nooit in de kou. 

tools

Websitebezoekers opvolgen

Indien gewenst maken we gebruik van tools die bedrijven kunnen herkennen die je website bezoeken, zoals LeadInfo. Op basis van de informatie uit dit soort tools benaderen wij proactief potentiële klanten en kwalificeren wij deze voor jou. Is het een interessant bedrijf? Past het binnen jouw doelgroep? Wij bepalen uit deze informatie of een lead een warme of een koude lead is. 

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Plan hieronder een afspraak met ons in, dan kun je al je vragen aan ons stellen en voorzien wij jou van een advies!

MEERWAARDE

Waarom koude acquisitie uitbesteden?

in contact
komen met jouw doelgroep

verbinding maken door persoonlijke contact

opbouwen van
een klantrelatie

gekwalificeerde salesleads ontvangen

+

ontlasten van je salesteam

NEEM CONTACT OP