Leadopvolging

dienst

Laat leads niet liggen

Leadopvolger of verkoper?

Zit jij ook te springen om goede verkopers? Bij een overbelast salesteam blijven nieuwe inkomende leads als eerste liggen. Ze worden niet goed opgevolgd, waardoor je kansen op nieuwe klanten en omzet laat liggen. Terwijl je ook na vandaag nieuwe verkoopkansen nodig hebt waarmee jouw verkopers aan de slag kunnen. Laat ons daarom deuren openen bij potentiele klanten. En laat jouw verkopers doen waar zij goed in zijn: verkopen! 

Saskia Dors van De Leadopvolgers

Verkoopkansen ontwikkelen

Verrijk je CRM-systeem 

Door actief met leadopvolging bezig te zijn, verrijk je je database van potentiële klanten. Als een lead op dit moment niet wil doorpakken, kan dit een verkoopkans zijn voor de toekomst. Zo groeit in je CRM-systeem je bestand aan nieuwe relaties, waarbij je inzicht hebt in de specifieke situatie van de relatie, zijn decision making unit (DMU) en de juiste contactgegevens. Het ideale vertrekpunt voor je marketingacties en toekomstige verkoopactiviteiten! 

Leadopvolging

Focus voor jouw salesteam 

Wij doen dus het voortraject, namelijk het nabellen van leads die via diverse kanalen binnenkomen. Jullie sluiten vervolgens de deal. Terwijl wij zorgdragen voor de leadopvolging, kunnen jouw medewerkers zich blijven focussen op waar zij goed in zijn. Een win-win situatie dus. 

professionals

Gedreven salesprofessionals

Het team van De Leadopvolgers bestaat uit echte salesprofessionals, met een gevarieerde mix aan leeftijden en ervaringen. We maken verkoopafspraken voor de meest uiteenlopende zakelijke producten en diensten. Van eenvoudige diensten tot en met complexe oplossingen met een lange doorlooptijd. Onze adrenaline gaat stromen als wij van een koude lead een enthousiaste prospect kunnen maken.  

VERBINDING

Verbinden met potentiële klanten

We zetten ons voor de volle 100% in voor acquisitie en consistente leadopvolging. Je krijgt meer business uit je leads omdat we precies weten hoe wij een verkoopgesprek moeten opbouwen, welke gesprekstechnieken we kunnen inzetten en hoe we een klik kunnen maken met jouw potentiële klant. Wij werken doel- en resultaatgericht, zonder gladde verkooppraatjes of opdringerig te zijn. Neem nu contact op! 

MEERWAARDE

Voordelen van leadopvolging uitbesteden

+

Consistente leadopvolging

WIJ LEGGEN HET EERSTE CONTACT

MEER BUSINESS UIT JE LEADS

Wij zorgen voor gekwalificeerde salesleads

Jouw verkopers focussen op deals sluiten

NEEM CONTACT OP