Sales medewerker

VACATURE

Ben jij een kei in het leggen van eerste contacten en het ‘opwarmen’ hiervan naar nieuwe vruchtbare samenwerkingen? Ben jij klantgericht en commercieel ingesteld en graag de spin in het web in leadopvolging? Dan ben jij de Sales Medewerker die wij zoeken!

DE FUNCTIE VAN SALES MEDEWERKER

Als Sales Medewerker ben je het verlengstuk van het salesteam van onze opdrachtgevers. Je benadert nieuwe bedrijven en volgt bestaande leads op. Tijdens de gesprekken vraag je goed door naar de behoeftes van de lead. Niet op een opdringerige manier, maar juist vanuit een geïnteresseerde houding. Je houdt de leiding over het gesprek en toont je als een goede luisteraar. Is er aan beide kanten interesse, dan plan je een vervolg in en houd je de touwtjes in handen. Soms heb je na één gesprek al een afspraak gemaakt voor een accountmanager. Vaak zijn daar meer contactmomenten voor nodig. In dat geval warm je het contact op, totdat de lead gekwalificeerd is voor sales. Pas dan draag je de lead over naar het salesteam van de opdrachtgever waarvoor je werkt.

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN

  • Verantwoordelijk voor acquisitie en leadopvolging voor onze opdrachtgevers;
  • Ondersteunende werkzaamheden uitvoeren bij de acquisitie van nieuwe projecten;
  • Koude en warme leads nabellen;
  • Meedenken met opdrachtgevers op operationeel en tactisch niveau;
  • Met jouw saleskwaliteiten onderscheid jij mede De Leadopvolgers van andere partijen in de markt.

WAT WIJ BIEDEN

Binnen de functie van Sales Medewerker werk je zelfstandig in ons verkoopteam. Natuurlijk krijg je van ons training, als dat nodig is. Gezamenlijk brengen we je op stoom, zodat je een optimale bijdrage kan leveren aan de commerciële prestaties van onze opdrachtgevers. In overleg verricht je je werkzaamheden bij ons op kantoor en kan je (deels) thuiswerken.


  • Training en ervaring om door te kunnen groeien naar hogere posities in sales;
  • Een marktconform slaris;
  • Inwerktraject met training, voor zover nodig;
  • Energieke, ontspannen werkomgeving;
  • Gedreven, gezellige werksfeerOVER DE LEADOPVOLGERS

De Leadopvolgers zijn het verlengstuk van bedrijven, waar het salesteam onvoldoende toekomt aan leadopvolging, klantenservice en telefonische acquisitie. Wij zijn er kort gezegd om meer business binnen te halen voor onze opdrachtgevers. Dit doen we met een divers, bijzonder en gedreven team van acquisiteurs. De Leadopvolgers wordt geleid door Saskia Dors, al zo’n 30 jaar actief op gebied van verkoop, accountmanagement en leadopvolging.

Kom je werken bij De Leadopvolgers, dan heb je een unieke kans om jouw salesvaardigheden te ontwikkelen en voor diverse bedrijven tegelijkertijd aan de slag te gaan. In een informele en energieke omgeving kun je het beste uit jezelf halen. Werken bij ons staat gelijk aan professionaliteit, persoonlijke ontwikkeling, uitdaging en een goede sfeer.

INTERESSE? SOLLICITEER NU!

Zie jij jezelf al werken als Sales Medewerker voor De Leadopvolgers? Stuur dan je cv met een korte motivatie per e-mail naar Saskia Dors van De Leadopvolgers. Wil je eerst informatie, bel dan met Saskia: 053-3030170