ORANGE JUICE

REFERENTIE

OVERZICHT

  • Plaats: Arnhem
  • Branche: E-commerce & online marketing

ONZE WERKZAAMHEDEN

  • Cold calling als onderdeel van marketingacties
  • Leadopvolging
  • CRM-systeeem inrichten en vullen
  • Salesafspraken genereren 

"DIE SYNERGIE TUSSEN MARKETING EN SALES LEVERT MOOIE RESULTATEN OP!"

"Als internetbureau zijn we goed in het genereren van leads voor onze business. De laatste tijd was er alleen onvoldoende focus op sales. Remco: "Vooral in het stadium waarin je klanten nog warm moet maken. Daar moet je gewoon veel aandacht en tijd in steken. Probeerden we een lead te bereiken en kwam er geen gehoor? Dan werd er daarna niks meer mee gedaan. We hadden een goed CRM-systeem tot onze beschikking, maar ook daar werd weinig mee gedaan. Best zonde, want hierdoor lieten we omzet liggen. Het ontbrak ons gewoonweg aan structuur en doorzettingsvermogen om deze leadopvolging succesvol te maken. We hielden ons immers liever bezig met andere zaken.


Toen wij de Leadopvolgers benaderden, werden onze ogen geopend. Saskia dors, die vol passie vertelde over het salesvak, inspireerde me in de manier waarop zij en haar team een deel van de acquisitie kunnen overnemen. Hun gestructureerde, datagedreven en resultaatgerichte aanpak is precies waar wij behoefte aan hebben en de manier waarop zij potentiële klanten benaderen past helemaal bij de visie van ons bedrijf. Niet opdringerig, maar juist geïnteresseerd. Kansen zien, niet opgeven en vriendelijk blijven. Axquisitie zo opbouwen dat er een vertrouwensband ontstaat, wat leidt tot een goed gekwalificeerde salesafspraken op kantoor. 


Nu we met de leadopvolgers samenwerken, ontstaat er een mooie synergie tussen marketing en sales. Ik voel echt dat zij het verlengstuk zijn van ons bedrijf, ook al bellen zij vanuit hun eigen locatie. Gespreksverslagen worden teruggekoppeld en als zij een lead aan de telefoon hebben gehad waar zij een goed gevoel bij hebben, krijgen we direct de opdracht: 'Je moet hem nú bellen voor gedetailleerde info'. Dat werkt erg aanstekelijk!


Het enthousiasme van de Leadopvolgers heeft echt toegevoegde waarde. Door hen 1 dag per week voor ons bedrijf (en soms ook onze klanten) te laten bellen, zijn we nu veel succesvoller in sales en kunnen wij ons focussen op het genereren van nog meer leads, dat waar wij goed in zijn. Het is een win-win situatie waar ik erg tevreden mee ben!" 

OVER ORANGE JUICE

Orange juice werkt samen met haar klanten aan relevante e-commerce oplossingen die waarde toevoegen. Of het nu gaat om strategisch online advies of een nieuwe webshop. Al onze projecten draaien om de best passende oplossingen en een persoonlijke aanpak.