SECOND HOME INVEST

REFERENTIE

OVERZICHT

  • Plaats: Hengelo 

ONZE WERKZAAMHEDEN

  • Websiteleads kwalificeren en opvolgen
  • Inplannen afspraken voor directie 

METEN IS WETEN!

"Kort geleden vertelde ik dat Gerard Haagsma en ik ons bedrijf runnen zonder personeel, maar dat we samenwerken met verschillende experts.


Eén van die experts is De Leadopvolgers onder de bezielende leiding van Saskia Dors. Wat Saskia heel goed begrijpt is dat veel bedrijven geen tijd of het juiste personeel hebben om de leads die ze binnen krijgen goed op te volgen. Dit was bij ons niet anders. Een groot deel van ons marketingbudget wordt ingezet voor het binnenhalen van leads via o.a. Google, TV uitzendingen, social media beurzen. Echter in de opvolging was het nog veel winst te behalen. Naast een heel goed mailsysteem, zijn we ook een samenwerking aangegaan met Leadopvolgers. Saskia heeft ons kunnen overtuigen dat het nabellen van onze leads ook daadwerkelijk tot verkopen zal leiden.


En niets blijkt minder waar. Een persoonlijke benadering is voor veel mensen toch prettiger dan alleen maar een aantal mailtjes ontvangen met uitgebreide informatie. Juist de combinatie van informatie op schrift en het persoonlijke contact maakt dat mensen makkelijker een volgende stap nemen. Dat kan betekenen dat ze een video call met Gerard plannen of meer of andere informatie  willen ontvangen en in sommige gevallen betekent het zelfs dat mensen kiezen voor een bezichtigingsbezoek bij één van de projecten.

Kortom wat Saskia al lang wist, weten wij nu ook. Mensen persoonlijk benaderen geeft meer informatie over iemands doel om te investeren, zijn fase in het aankoopproces, zijn specifieke wensen en eventuele vragen. Doordat we onze leads op deze manier nu kunnen kwalificeren, kunnen we eventueel ook bijsturen in onze marketing activiteiten. Meten is weten.


Om de resultaten te bespreken, zitten we eens per 2 maanden bij elkaar. De afgelopen keer was dit bij uitzondering bij ons thuis. Na een goede meeting en een hapje eten hebben we elkaar uitgedaagd bij een spelletje jeu de boules.”