Blogs
Saskia Dors
Blogs
10/22/2024
1 min
0

De zon geeft positieve energie! ☀

10/22/2024
1 min
0

De zon geeft positieve energie! ☀

Als je ons kantoor in Alicante 🇪🇸 binnenloopt, voel je direct de positieve energie die er hangt. Geen wonder, want met gemiddeld 349 zonuren per maand is Alicante de Europese stad met de meeste zonuren per jaar. En wie wordt er nu niet vrolijk van zoveel zonlicht? De positieve energie van de zon doet niet alleen iets met ons team, maar ook met de resultaten die wij boeken voor onze klanten.

De invloed van zonneschijn op acquisitie en sales uitbesteden

Deze positieve vibe werkt namelijk door in elk telefoongesprek dat wij voeren met de leads die onze klanten aan ons hebben toevertrouwd. Bij koude acquisitie, waarbij het eerste contact met een potentiële klant vaak bepalend is, sta je met een vrolijke mindset al met 1-0 voor. Deze energie geeft ons net dat beetje extra om succesvol te zijn in het opvolgen van sales leads.

Acquisitie met adrenaline

Wanneer je de adrenaline door je aderen voelt stromen, verloopt telefonische acquisitie bijna vanzelf. Je staat scherp, de gesprekken komen gemakkelijker op gang, en je maakt sneller verbinding met de potentiële klant aan de andere kant van de lijn. Dit zijn de ingrediënten voor succesvolle sales en het genereren van qualified leads, iets waar wij bij LeadMasters International in uitblinken.

Een gemeenschappelijke taal: de taal van leadopvolging

Ook al spreken onze teamleden in Spanje verschillende talen, omdat we voor internationale klanten werken, er is één taal die we allemaal gemeen hebben: de taal van acquisitie en leads opvolgen. Dit is waar wij elke dag enthousiast van worden en waar wij goed in zijn. Bovendien versterken we elkaar door vanuit dezelfde zonnige werkplek samen te werken, wat bijdraagt aan ons succes in het opvolgen van leads en het behalen van doelen.

Werken bij LeadMasters International voelt dan ook altijd als een feestje, waar we met enthousiasme en toewijding acquisitie uitbesteden tot een succes maken voor onze klanten!

Reacties
Categorieën