LEADOPVOLGING VOOR IT/

SOFTWARE BEDRIJVEN

DIENST

LEADOPVOLGING IN DE IT BRANCHE

De IT-sector blijft groeien in Nederland. Niet alleen de vraag naar goede techneuten is groot, ook de vraag naar goede salesmensen binnen deze organisaties is groot. Door het ontbreken van consistente leadopvolging laten deze bedrijven nu vaak kansen liggen. Wil je een omzetgroei realiseren binnen jouw softwarebedrijf? Dan openen wij graag deuren, terwijl jouw medewerkers doen waar zij goed in zijn. Door een samenwerking aan te gaan met De Leadopvolgers beloven wij dat jij meer leads binnenhaalt in jouw IT organisatie. Wij verdiepen ons in jouw ideale klant en wij spreken vanuit ons hart over jouw bedrijf. Door onze aanpak zul je gegarandeerd meer omzet gaan genereren en kan jij ook groeien met jouw bedrijf. Daarnaast ontlast je jouw salesmensen wanneer zij geen tijd hebben om leads na te bellen of op te volgen.

LEADOPVOLGING UITBESTEDEN

Wij fungeren als een extern salesteam voor jouw bedrijf. Kies je voor het uitbesteden van leadopvolging? Dan maak je de eerste stap naar betere salesresultaten. Ons salesteam heeft veel ervaring in de softwarebranche en focust zich volledig op het genereren van new business en het opvolgen van leads. Zo hoeven jouw sales- en accountmanagers pas met potentiële klanten om tafel wanneer deze prospects echt serieus geïnteresseerd zijn. Wij doen het voortraject: het nabellen van leads die via diverse kanalen binnenkomen. Jullie sluiten de deal. Tijdens het gehele traject van leadopvolging kunnen jouw medewerkers zich dus blijven focussen op waar zij goed in zijn. Een win-win situatie dus. Wij werken pro-actief met jullie bedrijf samen om (potentiële) klanten te benaderen

WAT DE LEADOPVOLGERS VOOR JOU BEDRIJF KAN BETEKENEN

Het team van De Leadopvolgers bestaat uit salesprofessionals die affiniteit hebben met het verkopen van software met een hoge investering en een lange doorlooptijd. Onze adrenaline gaat stromen als wij van een koude lead een tevreden klant kunnen maken. Doordat wij precies weten hoe wij een verkoopgesprek moeten opbouwen, welke gesprekstechnieken we kunnen inzetten en hoe we een klik kunnen maken met jouw potentiële klant, zetten wij ons voor 100% in op acquisitie en consistente leadopvolging. Wij zetten door waar anderen afhaken, wij werken doel- en resultaatgericht zonder opdringerig te zijn. Uiteraard leggen we alle gespreksgegevens vast in jouw CRM-systeem. Zo creëren we overzicht wat de basis vormt voor een doelgerichte aanpak.

WERKEND IN JOU CRM

Onze salesmedewerkers optimaliseren het proces van leadopvolging binnen jouw bedrijf. Wij leggen het eerste contact met potentiële klanten en zorgen ervoor dat leads en prospects continu worden opgevolgd. Doordat wij in jouw CRM systeem werken wordt alles netjes en zorgvuldig bijgehouden en ben je van alles op de hoogte. De salesmedewerkers van De Leadopvolgers bepalen zelf welke leads de meeste prioriteit nodig hebben en leggen daar de focus op, zonder andere leads en prospects te verwaarlozen. Wij plannen de afspraken in met prospects voor jouw accountsmanagers. Dit doen wij in overleg met jullie. Vanaf dit punt leggen wij de deal weer bij jullie.

WAAROM LEADOPVOLGING UITBESTEDEN?

HET VERKOOPGESPREK WORDT NUTTIG BESTEED

ENERGIEKE MEDEWERKERS EN MEER OMZET

GOEDE BASIS VOOR REALISEREN BEDRIJFSGROEI

ONTLASTEN VAN JE SALESTEAM

NEEM CONTACT OP