Blogs
Saskia Dors
Blogs
04/26/2024
1 min
0

Allemaal hetzelfde doel!

04/26/2024
1 min
0

Ik ben nu op ons kantoor in Alicante 🇪🇸 . Hier werken we met een internationaal team. We spreken allemaal een andere taal, maar toch ook dezelfde taal. 

Iedereen houdt van het salesvak, iedereen is gedreven en we willen allemaal het beste voor onze klanten: groei! Die doelgerichte werkhouding verbindt ons. Ieder klantteam gaat voor succes. Of dat nu vanuit Nederland of Spanje is; dat maakt geen verschil. Die energie voel je online én aan de telefoon. Zoals ook onze klanten dat ervaren. De werksfeer is goed en dat is zo veel waard!

Allemaal hetzelfde doel 🎯 

Je zou denken dat werken op afstand afbreuk doet aan de teamspirit, maar niets is minder waar bij De Leadopvolgers. Met collega’s verdeeld over Nederland en Spanje zijn wij juist een topteam! Acquisitie en leadopvolging zijn namelijk uitermate geschikt vanuit diverse locaties te organiseren. Want als je voor dezelfde klant werkt, hetzelfde doel nastreeft, dezelfde energie hebt en dezelfde tools gebruikt dan zit je helemaal op één lijn. Dat versterkt onze band en dat merk je in de whatsappgroepen van onze klantteams waar we alles met elkaar delen!

Internationale uitrol 🇪🇸 🇫🇷 🇧🇪 🇳🇱 

Het is fantastisch om te zien hoe wij een steeds groter team worden voor onze klanten die de internationale markt op willen. En hoe goed dat werkt op afstand met een Nederlandse projectmanager en gemotiveerde salesmensen. Heeft jouw bedrijf ook internationale ambities? Dan wil ik je met heel veel plezier toelichten hoe De Leadopvolgers je kunnen helpen.

Reacties
Categorieën