B2B Leads, familiebedrijf
Blogs
Saskia Dors
Blogs
04/26/2024
1 min
0

Familiebedrijf!

04/26/2024
1 min
0


Vorige week nam ik jullie mee naar ons bruisende kantoor in Alicante, een cruciale hub voor de groei van mijn bedrijven SalesInvest en De Leadopvolgers. Onze succesformule is simpel: elke dag werken met een bevlogen team dat zich toelegt op zowel warme als koude acquisitie. Deze aanpak heeft ons geholpen om gestaag te groeien, en daarvoor ben ik enorm dankbaar. Elk teamlid brengt iets unieks naar de tafel, maar één persoon is extra speciaal voor mij—mijn zoon, Figo Ghiani.

Twee jaar geleden begon Figo mij te helpen, en sindsdien is zijn rol geëvolueerd tot mede-eigenaar en COO bij De Leadopvolgers. Zowel in Nederland als in Spanje houdt hij het overzicht over onze acquisitieprocessen. Terwijl ik steeds streef naar vooruitgang, zorgt Figo voor een gebalanceerd team, blije werknemers, en een werkbaar werkdruk niveau. Hij zorgt ervoor dat alle systemen soepel lopen en dat elke klant de nodige aandacht krijgt. Zijn vermogen om kalmte te bewaren en zelfstandig beslissingen te nemen, zelfs als de salesteams verzoeken hebben die operationeel uitdagend zijn, is bewonderenswaardig. Figo streeft altijd naar het beste resultaat, wat onze klanten duidelijk merken.

Het samen opbouwen van bedrijven is iets unieks en nu veel bevredigender dan toen ik dit alleen deed. Dankzij onze gezamenlijke inspanningen kunnen onze klanten profiteren van aanzienlijk meer waarde. Dit was mij alleen niet gelukt, maar ook met niemand anders dan Figo.

Voor bedrijven die hun acquisitie willen uitbesteden, bieden wij aangepaste diensten die variëren van het opstellen van een gedetailleerd acquisitieplan tot volledige sales coaching. Onze benadering in het genereren en nurturing van B2B leads heeft bewezen effectief te zijn in verschillende industrieën. Met een solide belscript en een strategisch sales proces kunnen onze sales teams efficiënt leads opvolgen en acquireren, waardoor de conversieratio's verbeteren en onze klanten sneller groeien.

Reacties
Categorieën