Blogs
Saskia Dors
Blogs
10/13/2021
0 min
0

Een persoonlijke benadering maakt het verschil

10/13/2021
0 min
0

Koude acquisitie wordt vaak als ‘niet prettig’ ervaren. De accountmanager stelt het bellen daarom uit of stuurt uit gemak maar een mailtje. Degene die gebeld wordt, heeft niet altijd zin in een verkoopgesprek en kapt om die reden het gesprek af. Herkenbaar?

Die klik moet er zijn

Wanneer je als salesteam niet in staat bent om de klik te maken met een potentiële klant, blijft omzetgroei uit. Iedereen weet dat er veel tijd gaat zitten in het opbouwen van een relatie, maar als je hier niet in investeert, wordt die mooie opdracht je nooit gegund.

Wij helpen het salesteam

De Leadopvolgers zijn ervaren salesprofessionals die door hun persoonlijke klantbenadering het verschil maken. Ze zijn een verlengstuk van de salesorganisatie en vinden het juist leuk om waardevolle klantcontacten te creëren en onderhouden. Wij zenden niet maar luisteren naar waar de potentiële klant behoefte aan heeft. Wij vragen door en geven niet op totdat we waardevolle informatie boven tafel hebben die we aan het sales- en marketingteam kunnen doorspelen. Door deze samenwerking ontstaat er een synergie en kunnen we warme leads inplannen in de agenda’s van accountmanagers. Doordat alle partijen goed voorbereid het eerste, fysieke salesgesprek ingaan, is de kans op succes groot. Wij creëren de kansen, de accountmanagers scoren!

Nieuwsgierig?

Boek een gratis adviesgesprek of bel mij gelijk voor meer informatie: 053-3030170

Reacties
Categorieën