Blogs
Saskia Dors
Blogs
11/24/2022
1 min
0

Klantrelaties opbouwen door middel van koude acquisitie

11/24/2022
1 min
0

Potentiële leads binnenhalen

Waarom zou je koude acquisitie uitbesteden? Er zijn genoeg redenen om telefonische acquisitie uit te besteden aan iemand die het veel leuker vindt om dagelijks te bellen met een vreemde. Toch is het goed voor je klantrelaties als je zo nu en dan ook zelf belt of je klanten te woord staat. Door met je klanten in gesprek te zijn leer je ze kennen en ga je oprecht geïnteresseerde vragen stellen in plaats van een verkooppraatje houden. Wist je dat je veel beter kunt verkopen als je een emotionele band hebt met je (potentiële) klant? Dit komt omdat je elkaar waardeert. Beginnen met koude acquisitie is lastig, maar als je het eenmaal hebt gedaan zal het makkelijker gaan. Dit komt ten goede aan je klantrelaties.

Koude acquisitie uitbesteden

Vind je het lastig om een potentiële klant voor het eerst te bellen? Wees gerust, je bent echt niet de enige. Vind je het niet lastig, maar heb je te weinig tijd in je agenda om een belafspraak te plannen? Daarin ben je óók niet de enige! Het is alleen jammer dat je potentiële leads niet worden opgevolgd. Door je koude acquisitie uit te besteden aan De Leadopvolgers kun je jouw belafspraken uit je agenda halen. Wij zullen jouw potentiële klanten nabellen totdat zij zelf aangeven een afspraak of  een offerte willen of persoonlijk contact wensen. Dit geven wij dan door in jouw eigen CRM systeem zodat je daar ruim op tijd van op de hoogte bent. De laatste zet is dan aan jou!

Wat De Leadopvolgers voor jou kunnen betekenen

Ben je na het lezen van dit artikel toch niet overtuigd om zelf leads op te volgen of om koud te bellen? Schakel dan de hulp van De Leadopvolgers in. Je kunt je acquisitie uitbesteden aan ons. Daarvoor moet je alleen wel eerst contact met ons opnemen. Dat kan via ons telefoonnummer: 053-3030170, via e-mail of via ons contactformulier. In dat laatste geval bellen wij jou terug. We vertellen je maar al te graag wat wij voor jou en jouw bedrijf kunnen betekenen omtrent koude acquisitie en leads opvolgen.

Reacties
Categorieën