Blogs
Saskia Dors
Blogs
10/22/2024
1 min
0

Competitie zit in ons bloed!

10/22/2024
1 min
0

Competitie zit in ons bloed!


Bij De Leadopvolgers draait alles om scherp blijven, betrokkenheid bij potentiële klanten, en elkaar dagelijks motiveren om het beste uit onszelf te halen. Competitie zit in ons bloed en wij leven voor targets. Maar om succesvol te zijn in het opvolgen van leads, moet je continu het vuur brandend houden. Wil je weten hoe wij dit doen? Lees dan verder!

 

Acquisitiebord centraal 🎯

In het hart van ons kantoor hangt ons acquisitiebord, waarop alle teamleden hun salesafspraken met potentiële klanten schrijven. Dit is essentieel voor het opvolgen van leads en zorgt voor overzicht en motivatie. Elke nieuwe afspraak met een qualified lead voelt als een overwinning. Het bord maakt onze gezamenlijke successen zichtbaar en niets werkt zo motiverend als de groeiende lijst met nieuwe salesafspraken. Het is een visuele weergave van onze koude acquisitie-inspanningen, waar elke afspraak telt.

 

Groepsapp om succes te delen 👏 

Daarnaast hebben we per salesteam een groepsapp samen met de klant. Hier delen we belangrijke informatie die voortkomt uit gesprekken en alle hoogtepunten binnen het salesproces. Of het nu gaat om een vervolgafspraak of een akkoord op een offerte, elke stap in het proces van leads opvolgen wordt gevierd. Dit maakt sales uitbesteden voor onze klanten niet alleen efficiënt, maar ook persoonlijk en betrokken. Het delen van successen, groot of klein, motiveert het hele team om steeds verder te gaan.

 

Leren van elkaar ❤️

Bij De Leadopvolgers doen we samen aan telefonische acquisitie in dezelfde ruimte. Hierdoor leren we van elkaar door salesgesprekken te horen, tips te delen en te bespreken wat wel en niet werkt. Deze feedbackcultuur zorgt ervoor dat we constant verbeteren en steeds scherper worden. Met deze aanpak zorgen we ervoor dat we niet alleen zelf vooruitgang boeken, maar vooral bijdragen aan het succes van onze klanten. En dat is waar sales om draait: samen winnen, of je nu leads opvolgt of koude acquisitie doet!

 

Door onze structuur, waarin we belscripts effectief gebruiken en continu feedback geven, maken we sales uitbesteden voor onze klanten een succes. Onze aanpak zorgt ervoor dat jij als klant niet alleen sales leads krijgt, maar ook dat deze leads worden omgezet in afspraken. Wij zorgen voor de focus, zodat jij kunt groeien!

Reacties
Categorieën